► Rindu , Rindu sangat :'( ◄
Tuesday, 19 August 2014 • 03:37 • 0 comments
Hye :-) 

Hari nie teringat nak update pulak , tertiba terlebih rajin pulakkn . hehehee . **perasan :-D dah tak tau nak buat apa kan update lahh kang bersawang pulak blog aku nie yea dakk :-) aku rindu kat siapa pulak haa . **pikir :-/ . Siapa lagi kalau bukan ashri kan . hhmmm . Haa rindu dia sangat  ̯  awakk yg tengah baca tu pun sy rindu jugak :-D 

Ashri
hmm . taktau knapa hri nie sy rindu awakk sangat . rindu nak dengar suara awak . rindu nak manja dengan awak . rindu nak jumpa awak . rindu nak pukul awak . rindu sangat :'( semalam dah jumpa pun tetap rindu jugak :-) sy awk xjwb , knapa ? knpa awk ? hhmm . mana awkk sy risau ( •́ﻩ•̀ ) awakk . awak dah terlalu sempurna untuk byha awk . dalam banyakbanyak kita pernah bergaduh boleh cakap semua punca dari sy, yea sy :-( sy cuba berubah untuk awak . hhmm . kenapa awak terlalu baik sangat . awak sanggup layan peragai byha yg keras kepala nie . kalau kita keluar apa yg sy nak mesti awk buat kn :-) sanggup patah balik kalau byha taknak balik jalan tue :-( cuma byha jea yg tak sempurna untuk awak . kenapa ehh :'( hhmmm . awakk , sy mintak maaf banyakbanyak . hhmm . awakk jangan tinggal byha yea . janji awakk :'( hhmm , awak selalu mengalah kalau kita bergaduh kann, tambah kalau tengah jumpa pastu bergaduh sy mesti menangis depan awak , hhmm :'( saya besyukur Allah temukan kita awak :-) sy bersyukur awak sanggup layan peragai byha selama kita dah 4 tahun nie . in sha allah satu hari dan tak lama lagi kita bersatu kan awakk . sy nak awak jadi suami sy tau awkk . saya nak awak jadi abah kepada anak saya . saya nak awak jaga sy bila saya sakit dan selamanya awakk . saya nak awak jadi ketua family kita nanti . saya nak jagi makmum awak :') saya nak jadi isteri awakk ashri :'( saya taknak kehilangan awakkk :'( saya hargai awak dari form1 awak tunggu saya sampai lah form3 baru kita kenai dan kita rapat :') terima kasih awakk :-) Alhamdulillah :')


dulu saya lah orang yang jual mahal dengan awak kann sebab waktu tu saya dah berpunya . last sekali awak perayat saya dan tak putus asa kacau saya sampailah saya suka kat awakk , ewahewahh :-) first kita bercinta awak ingat tak awak selalu cakap awak tak pernah sayang seorang perempuan dan teman hidup awak macam awak syg sy , awak ingat x ? saya pun cakap macam tu kat awak kann . bukan tipu tapi betui awak , saya tak pernah sayang seorang lelaki macam saya sayang kn awakk . saya takut dan selalu takut kehilangan awak :'( saya selalu berdoa supaya Allah jodohkan kita awakk :') cepatcepat lah kahwin nahh :-D 
byha sayang awakk seorang jea ashrii :') :-*


OLD
★ Owner ★
Dah singgah tu follow la :)
Budak comel sedang melawat :)


Welcome


Assalamualaikum :D
♥ Nur Nabihah ♥
♥ 19 ♥
Mood : I'm Happy Always :D
Status : ILYSDM Ashri :')
I'm in a relationship :)

★ Shout Box ! ★
Jom borak-borak sini ! :)

Exchance link open

★ Status ! ★
Ashri + Nabihah = Ashna :') ♥

Daisypath Anniversary tickers
Setia Hujung Nyawa :) Insyaallah. .
★ Credits ! ★
Don't ever remove the credit
Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: ! ☆ βʏнαƨняι ☆ !