► BREAK OFF -.- ◄
Thursday, 21 November 2013 • 06:09 • 0 comments
Jawab salam byha ehh ? :)

BREAK OFF ? ehh, dengan sapa pulak byha nie ? pening -.- uke, kejap byha story nahh. . 

First, sebelum ni byha ada cerita yang byha couple dengan si mamat nie, uke. . sekarang byha dah BREAK dengan dia sejak tarikh 15.10 hari tu... Sebab apa byha putus ? sebab peragai dia.. byha tak boleh ikut cara dia.. susah sikit.. apa tah lagi dia duk jauh dari byha, apa yang dia buat byha pun tak tahu... bukan sekali dua dia buat byha macam tu tapi banyak kali, byha bagi tau dia jangan kerap tinggal byha takut nanti byha kurang kasih sayang kat dia, tapi dia masih buat lagi.. dan byha mintak maaf kat dy sebab byha bukan yang terbaik untuk dia, byha tak boleh ikut cara dia dan byha doakn dia bahagia :) dan byha mintak tak perlu kut nak bagi byha jealous duk kacau dan tegur perempuan depan byha.. awak cakap boleh la tak layan perempuan tak nak carik perganti byha, mulut boleh berkata-kata awak tapi hati lain.. tak apa awak, byha tak kesah pun.. kalau awak cakap jujur pun tak pa, tak perlu nak tipu byha bagai-bagai...

Dia boleh buat byha bahagia tapi setakat dekat IKM sahaja, bila balik rumah dia menghilangkan diri -.- terasa byha diabaikan awak, byha tak pernah hidup macam tu.. byha mintak maaf.. kalau siapa duk tempat byha boleh la faham apa yang byha rasa, memang perit nak lupakan seseorang tu, lagi-lagi jenis byha nie lagi tak tengok orang tu jalan depan byha dengan awek lagi tu byha masih ingatkan dia.. serious susah :'( byha lemah sebenarnya awak :'(:'( tapi byha pura-pura kuat depan awak, pura-pura senyum depan awak.. saya bukan macam awak yang senang untuk lupakan saya.. YES saya tau yang sebenarnya saya dah ada perganti awak TETAPI tak semestinya kalau saya dah ada orang lain saya dah lupa awak untuk selamanya. . 

Start 15.10 byha couple dengan Ashri balik, macam mana boleh couple.. byha pun tak tau, dia bagi tau byha yang dia betul2 sayangkan byha.. dan dia dah tak nak kehilangan byha.. byha memang kejam tinggal Ashri sebab nakkn orang lain tapi Ashri masih terima byha walaupun byha tinggal dia, kawan byha ramai cakap yang sekarang susah nak carik LELAKI yang bila kita tinggal depa lepas tu kita cari depa, depa terima kita.. serious susah, depa suruh byha hargai Ashri dan jangan tinggal dia dah.. Ashri sekarang dah kerja, dah buka bengkel sendiri dia carik duit untuk byha dia cakap, dia tak nak byha hidup susah dengan dia.. DEAR ASHRI !! saya janji yang saya takkn tinggalkan awak, ILoveYouSoMuch :) byha tunggu awak jadi milik byha yang sahh :)







OLDNEW
★ Owner ★
Dah singgah tu follow la :)
Budak comel sedang melawat :)


Welcome


Assalamualaikum :D
♥ Nur Nabihah ♥
♥ 19 ♥
Mood : I'm Happy Always :D
Status : ILYSDM Ashri :')
I'm in a relationship :)

★ Shout Box ! ★
Jom borak-borak sini ! :)

Exchance link open

★ Status ! ★
Ashri + Nabihah = Ashna :') ♥

Daisypath Anniversary tickers
Setia Hujung Nyawa :) Insyaallah. .
★ Credits ! ★
Don't ever remove the credit
Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: ! ☆ βʏнαƨняι ☆ !